ראשי > אוכל, מאיה > המרדף אחר הבראוני

המרדף אחר הבראוני

בראוניז זה דבר טעים. אני בטוחה שכולכם תסכימו איתי.

ליד העבודה שלי יש בית קפה קטן וחדש, גלי'ס, שיש בו בראוניז מצויינים עם שוקולד לבן. כשהתוודעתי ל'בצק אלים' ולמתכון הבראוניז הקליל שיש שם החלטתי מיד לנסות זאת בעצמי!

שוקולד מריר + חמאה = יאמיווייי סוכר!!!

שוקולד לבן. המוווווון שוקולד לבן

הנסיון הראשון לא היה מוצלח במיוחד… הבראוניז היו 5 דקות יותר מדי בתנור וזה פשוט יצא עוגה כושית יבשה כזאת ולא מלהיבה.

הפעם עקבתי צעד צעד אחר המתכון. נזהרתי לא לערבב יותר מדי את הקמח וכמובן לא להשאיר בתנור יותר מדי זמן, וזו התוצאה:

DSCN3980 DSCN3982

תודו שזה עושה לכם חשק??

:קטגוריותאוכל, מאיה
  1. 15/09/2008 בשעה 21:53

    נראים טוב 🙂

  2. אתי
    17/09/2008 בשעה 14:17

    אהלן מאיה,
    איך יוצרים איתך קשר במייל?

  3. maya567
    17/09/2008 בשעה 14:21

    היי אתי.
    שלחתי לך מייל

  4. 18/09/2008 בשעה 13:32

    נראה דל.יש.ס, מה זה הדברים הלבנים שם באמצע הבראוני?

  5. maya567
    18/09/2008 בשעה 13:44

    שוקולד לבן! (ראה 2 תמונות לפני זה :))

  6. יקי
    19/09/2008 בשעה 16:29

    גלי'ס ענקיים. אני מת על הקרואסונים שלהם ועל המאפה המתוק הזה עם הצימוקים (אין לי מושג איך קוראים לו). חבל רק שהמיץ תפוזים הסחוט הוא בטעם תפוז חמוץ מריר.

  7. maya567
    19/09/2008 בשעה 16:49

    דווקא את הקוראסונים שלהם אני לא אוהבת. אבל מה זה משנה. יקי אנחנו חייבים להפגש ללאנץ' בגלי'ס!
    הפסטה שלהם מעולה, הקישים שלהם עוד יותר וגם הכריכים מעולים!

  8. 23/09/2008 בשעה 12:35

    נסי לעשות את האלפחורס של בצק אלים.
    קצת עבודה,
    אבל הן יוצאות נהדרות במיוחד.

  1. 25/11/2008 בשעה 14:08

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: