ראשי > אוכל, מאיה > המרדף אחר הבראוני

המרדף אחר הבראוני

בראוניז זה דבר טעים. אני בטוחה שכולכם תסכימו איתי.

ליד העבודה שלי יש בית קפה קטן וחדש, גלי'ס, שיש בו בראוניז מצויינים עם שוקולד לבן. כשהתוודעתי ל'בצק אלים' ולמתכון הבראוניז הקליל שיש שם החלטתי מיד לנסות זאת בעצמי!

שוקולד מריר + חמאה = יאמיווייי סוכר!!!

שוקולד לבן. המוווווון שוקולד לבן

הנסיון הראשון לא היה מוצלח במיוחד… הבראוניז היו 5 דקות יותר מדי בתנור וזה פשוט יצא עוגה כושית יבשה כזאת ולא מלהיבה.

הפעם עקבתי צעד צעד אחר המתכון. נזהרתי לא לערבב יותר מדי את הקמח וכמובן לא להשאיר בתנור יותר מדי זמן, וזו התוצאה:

DSCN3980 DSCN3982

תודו שזה עושה לכם חשק??

:קטגוריותאוכל, מאיה
  1. 15/09/2008 ב- 21:53

    נראים טוב 🙂

  2. אתי
    17/09/2008 ב- 14:17

    אהלן מאיה,
    איך יוצרים איתך קשר במייל?

  3. maya567
    17/09/2008 ב- 14:21

    היי אתי.
    שלחתי לך מייל

  4. 18/09/2008 ב- 13:32

    נראה דל.יש.ס, מה זה הדברים הלבנים שם באמצע הבראוני?

  5. maya567
    18/09/2008 ב- 13:44

    שוקולד לבן! (ראה 2 תמונות לפני זה :))

  6. יקי
    19/09/2008 ב- 16:29

    גלי'ס ענקיים. אני מת על הקרואסונים שלהם ועל המאפה המתוק הזה עם הצימוקים (אין לי מושג איך קוראים לו). חבל רק שהמיץ תפוזים הסחוט הוא בטעם תפוז חמוץ מריר.

  7. maya567
    19/09/2008 ב- 16:49

    דווקא את הקוראסונים שלהם אני לא אוהבת. אבל מה זה משנה. יקי אנחנו חייבים להפגש ללאנץ' בגלי'ס!
    הפסטה שלהם מעולה, הקישים שלהם עוד יותר וגם הכריכים מעולים!

  8. 23/09/2008 ב- 12:35

    נסי לעשות את האלפחורס של בצק אלים.
    קצת עבודה,
    אבל הן יוצאות נהדרות במיוחד.

  1. 25/11/2008 ב- 14:08

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: