המרדף אחר הבראוני
בראוניז זה דבר טעים. אני בטוחה שכולכם תסכימו איתי.
ליד העבודה שלי יש בית קפה קטן וחדש, גלי'ס, שיש בו בראוניז מצויינים עם שוקולד לבן. כשהתוודעתי ל'בצק אלים' ולמתכון הבראוניז הקליל שיש שם החלטתי מיד לנסות זאת בעצמי!
הנסיון הראשון לא היה מוצלח במיוחד… הבראוניז היו 5 דקות יותר מדי בתנור וזה פשוט יצא עוגה כושית יבשה כזאת ולא מלהיבה.
הפעם עקבתי צעד צעד אחר המתכון. נזהרתי לא לערבב יותר מדי את הקמח וכמובן לא להשאיר בתנור יותר מדי זמן, וזו התוצאה:
תודו שזה עושה לכם חשק??
נראים טוב 🙂
אהלן מאיה,
איך יוצרים איתך קשר במייל?
היי אתי.
שלחתי לך מייל
נראה דל.יש.ס, מה זה הדברים הלבנים שם באמצע הבראוני?
שוקולד לבן! (ראה 2 תמונות לפני זה :))
גלי'ס ענקיים. אני מת על הקרואסונים שלהם ועל המאפה המתוק הזה עם הצימוקים (אין לי מושג איך קוראים לו). חבל רק שהמיץ תפוזים הסחוט הוא בטעם תפוז חמוץ מריר.
דווקא את הקוראסונים שלהם אני לא אוהבת. אבל מה זה משנה. יקי אנחנו חייבים להפגש ללאנץ' בגלי'ס!
הפסטה שלהם מעולה, הקישים שלהם עוד יותר וגם הכריכים מעולים!
נסי לעשות את האלפחורס של בצק אלים.
קצת עבודה,
אבל הן יוצאות נהדרות במיוחד.